Orbán: Sorosék migránsokat akarnak telepíteni Európába

Orbán: Sorosék migránsokat akarnak telepíteni Európába

Soros György áll a Magyarországot és Közép-Európát ért amerikai bírálatok háttérben – mondta a miniszterelnök a közrádióban.

Orbán Viktor szerint egy nem megválasztott háttérhatalom próbálja elérni, hogy Európába migránsokat telepítsenek, ezeket a törekvéseket pedig a Magyarországon született spekuláns pénzeli. A kormányfő hozzátette: a Soros György támogatta szervezetek erősebbek, mint a magyarországi ellenzék.

„Itt Közép-Európában létezik egy háttérhatalom, ami Soros György nevéhez köthető. Ő az amerikai demokrata párt egyik legfontosabb finanszírozója, ezért azt kell mondanom, hogy itt a száj Clintoné, de a hang a Soros Györgyé és mivel Magyarország földrajzilag ott van ahol, és meg akarja védeni a nemzeti biztonságát és szuverenitását, ezért mi akadályát jelentjük ennek a Soros-féle amerikai tervnek. Nem is fogják ezt itt végrehajtani, amíg Magyarországnak nemzeti kormánya van. Tehát ezek mögött az amerikai elszólok mögött látni lehet egy ilyen komolyabb összefüggést” – fogalmazott a kormányfő.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »