Orbán lekési a versenyt, amire nagyon várt Rióban

A TELJES RIÓI PROGRAMOT ITT TALÁLJA, KATTINTSON!

Régóta köztudott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a sport nagy barátja, aktívan követi a kiemelkedő magyar érdekeltségű világversenyek eredményeit, és rendre posztol Facebookon ezek kapcsán. Augusztus 6-a óta számos alkalommal gratulált a magyar sportolóknak, főleg az aranyérmeknek örült, Facebookon gyakorlatilag a köszönőszavakkal van tele a fala.

Az olimpia előtt már biztos volt, hogy a riói megnyitóra Áder János köztársasági elnök utazik, a záróceremóniára pedig Orbán Viktor. Ma először lett gondterhelt a kormányfő, ami a nyári játékokat illeti, és ezt a közösségi oldalon egy bejegyzésben is szóvá tette. „Macska rúgja meg! Pont úton leszek Rióba, amikor kajakosaink mennek az aranyért. A felhők fölül is hajrá, magyarok!”

Orbán a csütörtöki döntőkre gondolt, K1-500 méteren Kozák Danuta komoly aranyesélyekkel indul, de a Tótka-Molnár páros is befuthat érmes helyre. Azért nagyon nem kell elkeserednie a kormányfőnek: öttusázóink döntői is hátravannak még, és női kajaknégyesünk is várja már a szombatot nagyon. Csak igyekezzen időben odaérni.

A kommentelők elég vegyesen reagáltak. Természetesen a megszokott dicsérő, biztató szavak túlsúlyban vannak, de azért akadnak kéretlen tanácsadók is. „A macska rúgja meg, nincs net azon a szép nagy gépen?”, írja egyikük, míg egy másik nyugtat: „Nyugi, főnök! Lázár János rosszabbul járt…”. Van, aki a miniszterelnök testi épsége miatt aggódik: „Tessék vigyázni magára, állítólag cudar közállapotok vannak arrafelé!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »