Orbán hazajöhetett az Eb-ről unokájához

Tiborcz Aliz ugyanott született, mint a miniszterelnök legkisebb gyermeke.

Amint arról hétfőn beszámoltunk, megszületett Orbán Viktor miniszterelnök első unokája, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyermeke, Aliz. 3300 grammal, sok hajjal jött világra a kislány, aki a kormányközeli Lokál bulvárnapilap, valamint a Bors szerint is hétfőre volt kiírva, azaz pontosan érkezett.

Utóbbi lap úgy értesült, hogy „bár hivatalosan titkolják, de […] Ráhelék ugyanazt a kórházat választották, mint ahol Orbán Viktor legfiatalabb gyereke, a hétéves Flóra is született: a budai, Kútvölgyi úti kórházat”. Hozzátették: az unoka körül a terhesség ideje alatt is óriási volt a titkolózás. Állítólag a 27 éves anyuka akarta távol tartani a sajtót. Lévai Anikó és Ráhel testvérei ott voltak a kórházban a lap szerint.

A Bors kereste a kormányfő sajtóirodáját, de ott nem árulták el, hazatért-e Orbán Viktor az unokájához. Ám egy, a miniszterelnök környezetébe tartozó forrásuk szerint a miniszterelnök azonnal repülőre ült a szülés közeledtének hírére. Az azonban biztos, hogy Facebook-oldalára Orbán nem az örömhírt posztolta, hanem egy, a magyar labdarúgó-válogatottat buzdító videót.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »