Önöket ki fizeti? Levél az MTI-nek

Önöket ki fizeti?  Levél az MTI-nek

Monsanto

Ma, május 22-én délután fél négyig egyetlen sort nem jelentettek meg arról, hogy a világon több mint 52 országban és több mint félezer nagyvárosában tüntettek tegnap az amerikai génmódosító Monsanto biotechnológiai óriásvállalat ellen. A tiltakozók olyan táblákat vittek, hogy „Az egész világ gyűlöli a Monsantót”. Tudom, hogy önök nem tartoznak közéjük, de ez nem indokolja, hogy hallgassanak erről az alapvetően fontos eseményről – és egyébként ismét több tucat sarkalatosan fontos hírről, ugyanis önöknek nem a hallgatás a feladatuk.

A(z) Euronews erről szóló tudósításából idézek egy mondatot. ”Európában sokan attól tartanak, ha létrejön a transzatlanti kereskedelmi megállapodás az Egyesült Államokkal, az amerikai törvények az unióban is megvédik a Monsanto termékeit.”

Ennél  ma és tegnap sokkal kevésbé lényegesebb eseményekről is garmadával tudósítottak, mint hogy például a francia Libération napilap az MNB-alapítványokról írt, vagy hogy ki hol rúgott gólt.

Hírdetés

Higgyék el, a külföldi hírügynökségek egy ennél jóval lényegtelenebb eseményről is beszámolnának. Mint például arról, ha egy munkatársuk nyakát elvágná az Iszlám Állam.

Önöket még nem a Monsanto fizeti, hanem a magyar adófizetők. Úgyhogy ne merjék tovább folytatni galád működésüket.

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »