Olimpiai és világbajnokkal erősített a Fradi

Olimpiai és világbajnokkal erősített a Fradi

Olimpiai és világbajnok játékosokkal erősítette meg keretét a Ferencváros férfivízilabda-csapata. A szerb Stefan Mitrovics mellett Varga Dániel, Madaras Norbert és Szirányi Balázs is a zöld-fehéreknél kezdi meg a következő szezont.

A következő szezontól már a Ferencváros vízilabdacsapatának sikeréért ugrik medencébe a szerb Stefan Mitrovic. A világ-, és Európa-bajnok játékos nem az egyetlen nagy igazolása a zöld-fehér klubnak, amely az olimpiai bajnok Madaras Norbertet és Varga Dánielt Szolnokról csábította el. Szirányi Balázs pedig a spanyol Barcelonától tér haza nevelőklubjához, amely komoly célokat tűzött ki maga elé.

„Most azt szeretnénk, az lenne az igazán üdvözítő, ha a három sorozatban, ez a LEN-kupa, a bajnokság és a Magyar Kupa, döntőt tudnánk játszani, legalább az egyikben. Persze az lenne a legszebb, ha mindegyikben” – fogalmazott Nyíri Zoltán, a klub operatív igazgatója.

Varga Dániel bajnokként és Bajnokok Ligája-bronzérmesként teszi át a székhelyét Szolnokról a fővárosba. „Szerettem volna a részese lenni ennek a csapatnak, amelynek nemcsak egy szép jelene van és egy nagyon komoly múltja, hanem egy jövőbe mutató, perspektivikus képe” – fejtette ki.

A zöld-fehérek vezetőedzője korábban még nem dolgozhatott ilyen erős kerettel. „Egészen biztos, hogy teljesen más lesz. Én úgy érzem, hogy az előző három év edzőként engem is megedzett, felkészített arra, hogy egy ilyen kihívással szembe tudjak nézni. Voltak mélypontok, volt olyan pillanat is, amikor a lemondással küszködtem. De azt gondolom, hogy ez hozzájárul ahhoz, hogy egy játékos edzővé váljon” – mondta el Varga Zsolt.

Varga Dániel három, Madaras Norbert egy, Szirányi Balázs, illetve Stefan Mitrovic pedig két-két évre szóló szerződést írt alá a Ferencvárossal.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »