Nyugtalottó: újabb esély a nagy nyereményre

Hatalmas nyereményre számíthat, aki március 18-án 615 lej értékben vásárolt, és meg is tartotta a pénztárszalagot – ezt a napot és összeget húzták ki ugyanis a nyugtalottó vasárnap esti sorsolásán.

szamla7_b

A mostani húzáson az idén március elseje és 31-e között kibocsátott nyugták vettek részt. A nyugtalottó havi nyereményalapja továbbra is egymillió lej, amit legtöbb százfelé lehet osztani, így egy nyertes legalább 10 ezer lejjel lehet gazdagabb. Mint ismeretes, a nyereményt a sorsolást követő naptól, azaz tegnaptól harminc napon át lehet igényelni. A nyertes nyugták tulajdonosainak eredetiben kell benyújtaniuk azt az Országos Adóhatóság (ANAF) területi képviseletén. Mellékelniük kell továbbá a személyi igazolványuk másolatát, illetve egy kérvényt is.

Az adóhatóság illetékesének másolatot kell készítenie a nyugtáról, és egy egyéni számmal kell ellátnia, ugyanis amennyiben a kérések száma meghaladja a százat, második sorsolást is tartanak, ahol az egyéni számok közül sorsolják ki a nyertest. Amennyiben viszont a jelentkezési határidő leteltéig kevesebb mint százan jelentkeznek be a nyereményre, akkor az egymillió lejes nyereményalap annyifelé oszlik, ahány jelentkező van. A nyertes szelvényeket megvizsgálja az adócsalás-ellenes főigazgatóság területi képviselete is.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »