Nyolcfogásos lakoma, színészi produkciók – még az ÁSZ elnöke is ott volt a fideszes polgármester szülinapi buliján

Nyolcfogásos lakoma, színészi produkciók – még az ÁSZ elnöke is ott volt a fideszes polgármester szülinapi buliján

Az eseményről két szemtanú mesélt a Magyar Narancsnak, egyikük szerint ez természetes gesztus egy normális országban, a másikuk viszont nagyzolásnak tartja a felhajtást.

A Szarvastól 45 kilométerre tartott rendezvényre busz szállította a képviselő-testület tagjait, a helyi önkormányzati intézményvezetőket, a volt bírósági elnököt (és párjaikat).

Hírdetés

A vendégekhez Békéscsabán csatlakozott a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető Takács Árpád kormánymegbízott, Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat fideszes elnöke, de ott volt a szarvasi térség kormánypárti országgyűlési képviselője, Dankó Béla, valamint Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke is.

Nem maradt el az ajándékozás sem: a szarvasi képviselő-testület tagjai 10-10 ezer forinttal szálltak be, és ebből egy elegáns órát vettek a polgármesternek.

Mint arról portálunk tegnap beszámolt, a szarvasi képviselőtestület csütörtöki ülésén utolsó napirendi pontként „teljesítmény ösztönzést” szavazott meg Babák Mihály fideszes polgármesternek, Hodálik Pál alpolgármesternek. A településvezető 3,5 millió, helyettese pedig 1,5 millió forintot kapott.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »