Nyolc újszülöttjét ölhette meg egy német nő

Tizennégy év börtönre ítélte emberölés miatt egy coburgi bíróság azt a 45 éves német nőt, akinek wallenfelsi lakásában tavaly novemberben a rendőrség nyolc csecsemő földi maradványait találta.

A bíróság négy esetben állapította meg a nő bűnösségét, az ügyészség szerint ugyanis a másik négy csecsemőnél nem lehetett megállapítani az élve születést, vagy hogy életképesek voltak-e.

A társtettességgel gyanúsított 55 éves apát a törvényszék felmentette.

A 45 éves nő ügyvédje az ítélethirdetést követően még nem tudta megmondani, hogy védence fellebbez-e az ítélet ellen.

Az ügyészség életfogytiglani szabadságvesztést és a bűncselekmény különös súlyának megállapítását követelte a négy rendbeli gyilkosság miatt.

Az asszony a rendőrség korábbi közlése szerint több csecsemőről bevallotta, hogy ő hozta őket világra, és megölésüket is beismerte.A csecsemők maradványait tavaly novemberben fedezte fel az apa első házasságából származó felnőtt lánya egy ládában.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Holtan találták meg a népszerű írónőt, a kutyáját is megöltékElfogták azt a férfit, aki megölt és feldarabolt egy kárpátaljai katonátRovatok: KékfényTelepülés: NémetországCímkék: kékfény, krimi, brutális bűncselekmény, Németország, csecsemőgyilkosságForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »