Nyolc hónapos lányával végzett a munkanélküli anya

Előzetes letartóztatásba helyezett a Győri Járásbíróság egy nőt, akinek a gyereke ismeretlen körülmények között halt meg – mondta Máté Kinga, a Győri Törvényszék szóvivője kedden.

 A Kisalföld információi szerint a 28 éves nő szombat éjjel halálosan megsebesítette nyolc hónapos kislányát Fertőendréden.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a nyomozás érdekeire hivatkozva kedden annyit közölt az MTI-vel, hogy az ügyben halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Máté Kinga törvényszéki szóvivő az előzetes letartóztatás indokaként elmondta, hogy a gyanúsítottnak, aki a gyereke születése után, 2016 májusában költözött Svájcból Magyarországra, sem bejelentett lakóhelye, sem tartózkodási helye nincs, eddigi lakóhelyén úgynevezett szívességi lakáshasználóként élt. Munkahelye és jövedelme nincs. Emellett a nőt korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt már megbüntették, és jelenleg is zajlik ellene egy eljárás csoportos garázdaság miatt, ezért fennáll a bűnismétlés veszélye.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Megölte a bevásárlóközpont biztonsági őrét egy férfi UkrajnábanMegölte volt élettársát egy nyugdíjas asszony UkrajnábanRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, brutális bűncselekmény, csecsemőgyilkosság, brutális gyilkosságForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »