Nyílt utcán ütöttek ki egy nőt – a járókelő "fiatalok" segítség helyett kifosztották és felvételeket készítettek róla

Egy brutális videó került napvilágra – írja a Daily Mail. A térfigyelő kamerán a következő történet látható: egy nőhöz egy ismeretlen férfi odalép, először megrúgja, majd kiüti. A nő eszméletlenül fekszik a földön, majd öt járókelő odalép, és fotózni kezdi. Nem, nem a rendőröket hívják, fotózzák az áldozatot.

Ezután egy férfi lehajol a nőhöz és kivesz valamit a kezéből. A hatóságok szerint ekkor lopták el a telefonját. Az eset közel egy hónapja történt Pittsburgh-ban. A rendőrség még mindig keresi az elkövetőket: a támadót és a tolvajt is. A nő állapotáról nincs információ – foglalja össze a történteket a Bors.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239487&hash=dd5362705ea1be0d

Hírdetés

A CBS helyi portáljáról azonban további információk derülnek ki. A megkérdezett szemtanúk szerint a "fiatal" járókelők közül az egyik oda is hajolt magatehetetlen nőhöz, de nem azért, hogy segítsen, hanem hogy szelfizzen vele. Az áldozat bár fehér, maga sem problémamentes, ugyanis egy drogfüggő anyáról van szó, akinek a lányát a nagyanyjának kell helyette nevelnie. A brutális erőszakra és pittsburghi jópolgárok viselkedésére viszont ez sem lehet magyarázat. Az eset után a nő bekerült egy rehabilitációs klinikára.

A rendőrök már tudni vélik az elkövető kilétét, de még nem fogták el.

Pittsburgh etnikai arányai nem a legrosszabbak az elsötétült Egyesült Államok szintjén, de a nyugatosodás jegyében ott is riasztóan növekszik a négerek aránya, már a lakosság több mint egynegyedét teszik ki. A videón nem látszik egyértelműen, hogy négerbűnözésről van-e szó, vagy egy másik drogos mutatta be a fogyasztás mellékhatásait.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »