Novák Előd önkéntes tartalékos honvéd átlépte a román határt

Kutyaharapást szőrével: kitiltott képviselőtársam helyett engem kapnak meg nyakukba a románok, Szávay István helyére állok a Székely Szabadság Napján Marosvásárhelyen – tájékoztatott a Jobbik alelnöke közösségi oldalán.

Korábban az ellenzéki politikus önkéntes tartalékos honvédnek jelentkezett, Novák most azt írja:

„Honvédként eddig még nem volt alkalmam átlépni a román határt, melyet pár perce el is hagytam már Ártándnál. Felemelő érzés! S tanulják meg: ha egy jobbikos honatyát kitiltanak Erdélyből, kettő lép a helyére! Igen, gondoskodunk róla, hogy hamarosan legalább még egy másik képviselőtársunk is eljöjjön ide. S jelképesen helyettesítem ma az Erdélyből szintén kitiltott Mészáros Istvánt, az Új Magyar Gárda Mozgalom főkapitányát is; üdvözletét átadom az ÚMGM Székely Szakasza tagjainak, akik felvonulnak ma a székelyek szabadságáért.”

Novák tájékoztatott arról is, hogy egy hajdúszoboszlói barátunkat szintén visszafordítottak a határról ma reggel. A jobbikos politikus úgy véli, hogy ezért is volt hazaárulás feltétel nélkül megszavazni Románia EU-csatlakozását, mert csak még jobban elszemtelenedtek, ahogy ezek a kitiltások is mutatják, és ez sajnos várható is volt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »