Nőtincsen raboltak trafikot, aztán kocsiba szálltak és elporzottak

Két nógrádi férfit keresnek, akik Nőtincsen raboltak ki egy trafikot szombaton. A bolt zárva volt, de betörték az ajtaját és rengeteg cigarettát elvittek. Elfogatóparancs van érvényben Sütő Róbert Béla 28 éves csörögi lakos és Zsiga Norbert 36 éves becskei lakos ellen, akiket keresnek a Nógrád megyei rendőrök.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A két férfi 2016. augusztus 20-án a hajnalban a nőtincsi dohánybolt ajtaját betörte és onnan nagyobb értékben különböző dohánytermékeket loptak el. A betörők ezután egy szürke színű Daewoo-val hagyták el a helyszínt.

A két férfit majdnem elkapták a rendőrök, de, ahogyan a rendőrség írja a közleményében “a rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyva hajtottak tovább”. Most szökésben vannak, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellenük.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a két férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik bejelentését tegye meg személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zs. u. 6.), vagy hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/810-107 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »