NOlimpia: 23 ezer aláírást gyűjtött az LMP

NOlimpia: 23 ezer aláírást gyűjtött az LMP

Vasárnap adta át Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője és Ferenczi István országos elnökségi tag a Momentum Mozgalom két tagjának, Bene Viktornak és Béni Kornélnak azt a 23 ezer aláírást, amit a párt aktivistái az utóbbi hetekben gyűjtöttek Budapesten – írja a 444.

Hírdetés

A Momentum pár nappal ezelőtti bejelentése szerint 110 ezer aláírásnál tartottak, most ehhez jött még hozzá 23 ezer. Hivatalosan 138 ezer aláírás kell ahhoz, hogy népszavazást lehessen kezdeményezni a budapesti olimpiarendezésről, de a Momentum 180-200 ezer aláírást tervez összegyűjteni, hogy biztosra menjenek. Erre még öt napjuk maradt.

Látogatást tettünk a Momentum bázisánLassan egy hónapja a Momentumról beszélget minden közélettel foglalkozó fiatal ismerősöm. Momentumos pult mellett sétálok el munkába menet és munkába jövet, a mozgalom a téma a kávézókban, a közösségi médiában és a gyorséttermek asztalainál is. Balos ismerőseimet zavarja a hangsúlyozott ideológiamentesség, a jobbosok új SZDSZ-ről beszélnek. Van, aki belépne. Van, aki már benne van. Van, aki utálja az egészet. Látogatást tettünk a Momentum bázisán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »