Női kézilabda BL – Hétméteresekkel vesztett a Győr

A Győri Audi ETO KC hosszabbítás után hétméteresekkel 29-26-ra elvesztette a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi, budapesti döntőjét a román CSM Bucuresti ellen.

A győriek támadásban pontatlanabbak voltak ellenfelüknél az első félidőben, de több lövőhelyzetet alakítottak ki, és eleinte egy-két góllal rendre jobban álltak. A bukarestiek összeszedetten, hatékonyan kézilabdáztak, így a szünet előtt fordítani tudtak. Svéd légiósuk, Isabelle Gulldén mind a nyolc lövéséből gólt szerzett.

A bukarestiek horvát kapusa, Jelena Grubisic a második felvonásban is hozta a szünet előtt mutatott jó teljesítményét, és mivel a győriek továbbra sem találták Gulldén játékának ellenszerét, felváltva vezettek a csapatok egy-egy góllal. A rendkívül izgalmas hajrá 22-22-vel zárult, így hosszabbítás következett, melyben két góllal ellépett az ETO, de a Bucuresti egyenlített, így hétméteresekkel dőlt el a finálé. A magyar csapat tagjai közül Nycke Groot és Heidi Löke is hibázott, a másik oldalon viszont mindenki betalált.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »