Női bugyiban, vibrátorral zaklatta a tízéves gyereket B. János, a többszörösen hátrányos helyzetű

Egy 35 centis piros vibrátorral, női csipkeruhában próbálta meg molesztálni ismerőse tízéves kisfiát egy 41 éves tárkányi férfi. A gyermeket kishúga mentette meg. Az eset május 19-én történt: egy tárkányi asszony a család egyik barátjától kért dohányt, amiért kisfiát küldte át – írja a police.hu.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A gyermek átment B. János házába, aki azonban ahelyett, hogy az ígért dohányt odaadta volna, női csipkeruhát, elöl kivágott női bugyit húzott, és egy 35 centis, piros vibrátort kapott fel.

János ezután saját magát mutatta meg a rettegő tízévesnek, hogyan kell használni a szerszámot, majd arra akarta rávenni a gyereket, hogy azt ő is próbálja ki. A fiú sírva könyörgött a férfinak, hogy engedje el, szabadulását azonban mégsem a perverznek köszönheti, hanem a kishúgának, akit édesanyjuk küldött, ugyanis feltűnt neki, hogy gyermeke túl sokáig marad el.

A kislány meglátta a horrorisztikus jelentet, ugyanis a vibrátoros pedofil ablakain nem volt függöny, és lélekszakadva rohant vissza anyjához, aki nem értette, mire gondolt lánya, ezért még egyszer visszaküldte. A lány bekiabált bátyjának, akit ekkor már elengedett a molesztáló, akire az anyuka azonnal rendőröket hívott. Bár a férfi ekkor már férfi ruházatban várta a zsarukat, kiderült, hogy a tréning alatt a női bugyi van rajta, és a rendőrök később megtalálták a női ruhákat és a vibrátort is.

B. Jánost előzetes letartóztatásba helyezték


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »