Nógrádi: itt a cél a minél több halott

Egyértelműen elkezdődött a német migránspolitika átgondolása, ami Merkel számára egyelőre nem akceptálható, de biztosan nem tartható az a helyzet, hogy a titkosszolgálatok mást gondolnak, mint a „nagypolitika” – mondta az M1-en a biztonságpolitikai szakértő.

Magyar Menedék - Badiny

A hírek szerint Salah Abdeslam, a párizsi merényletek első számú gyanúsítottja márciusi elfogásáig legalább ötször fuvarozott ISIS-terroristákat Európába. A kudarccal egyre több nyugat-európai ország titkosszolgálata kénytelen szembesülni. Önkritikus mondatokkal ismerte el tévedését a németországi belső elhárítás is. Úgy fogalmaztak: nem ismerték fel az iszlamista terrorszervezet tevékenysége és a migráció összefüggéseit.

A jelek szerint Németországban is elkezdődött a migránspolitika átgondolása, ami Merkel számára egyelőre ugyan nem akceptálható, ám nyilvánvalóan tarthatatlan az a helyzet, hogy a német titkosszolgálatok mást gondolnak, mint az úgynevezett „nagypolitika” – jelentette ki az M1 szerda reggeli műsorában Nógrádi György, aki, mint mondta, személyesen ismeri a német elhárítás vezetőjét


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »