Nobel-békedíjat Haynaunak?!

Nobel-békedíjat Haynaunak?!

Oslo, Városháza, díszterem, 2018 decembere

Tisztelt Svéd Királyi Tudományos Akadémia!

Kedves norvég Nobel-bizottság!

Drága, aranyos Barátaim!

Nagy dolog nekem, hogy itt lehetek Önök között! Tudom, bölcs és előremutató döntést hoztak, amikor félretéve az előítéleteket és igazságérzetüket, egy egyszeri milliárdost díjaztak. Fejet hajtok nagyságuk előtt!

Engedjék meg, hogy először jelölőimnek mondja köszönetet. Kedves Iványi Gábor és négy társad, Ti jól ismertek engem. Hiszen évtizedek óta eszitek a kenyeremet, amely – azért valljátok meg -, inkább kalács már, és a mazsolát sem sajnálom számotokra!

Jól látjátok, hogy megérdemlem ezt a díjat. Főleg most, a migráns-válság közepén. Igazatok van, amikor írjátok, hogy nekem van a „legkomplexebb elképzelésem napjaink egyik legnagyobb krízisének megoldására”! Ti talán ma még el sem tudjátok képzelni, hogy mi munkám volt abban, hogy a migránsok egyáltalán elindulhattak Európa felé!

Ezért személyesen is köszönöm Barack Obama és a nagyszerű Hillary Clinton segítségét, akik nélkül nem robbanhatott volna ki az arab tavasz! Ha nincs az Egyesült Államok, ma nem lenne szétbombázva Afganisztán, Irak, Líbia és Szíria. Ha Ti nem segítetek, sohasem kellett volna elhagynia otthonát tízmillióknak!

Köszönetet mondok Angela Merkelnek és Jean-Claude Juncker barátomnak is. Ti nem csak segítettek a fél világ felgyújtásában, hanem kinyitottátok Európa kapuit is a bevándorlók előtt. S milyen keveset kértetek ezért! Példaértékű, amit a világért tettetek!

Hírdetés

Köszönöm munkatársaimnak is világszerte, hogy segítettek a migráns-invázió lebonyolításában. Sokan voltatok-vagytok! A líbiai embercsempészektől kezdve a berlini jogvédőkig. Egy könnycseppet elmorzsolnék azokért a tízezrekért is, akik a Földközi-tengerbe vesztek meghívásomra. Áldozatotok nem volt hiábavaló! Én is áldoztam egy brüsszeli emléktáblára számotokra. Példátok újabb és újabb milliókat ösztönöz otthonuk elhagyására!

Köszönetet kell mondanom britek és franciák millióinak is! Ha ti nem vagytok, akkor a font és a frank elleni spekulációkkal nem tudtalak volna titeket dollár tízmilliárdokra meglopni. Külön köszönet az IMF-nek, az illetékes uniós hatóságoknak is, hogy ezt nagyvonalúan elnézték nekem. Sőt, még mindig lelkesen fogadnak Brüsszelben.

„Hvala lepo!” – üzenem belgrádi barátaimnak. Ti adtatok először alkalmat a színes forradalom kipróbálására. Sokat tanultam Szerbiában a manipulációról, megvesztegetésről, álhírek terjesztéséről és természetesen az árulásról. Kapóra jött ez legutóbb Macedóniában is.

De itt kell meghálálnom a volt Szovjetunió utódállamai lakosainak, a kelet- és közép-európaiaknak, hogy játszhattam sorsukkal. Jó üzlet, férfimunka volt. Gondolom elég köszönet, hogy legjobbjaitok a CEU-ra járhattak.

Porosenko – ezt a nevet külön szeretném kiemelni. Drága barátom, Petro Olekszijovics! Nélküled sohasem tudtam volna egymásnak ugrasztani két testvérnépet, az oroszt és az ukránt! Jugoszlávia jó terep volt, de itt tanultuk meg igazán, hogyan lehet keresni egy polgárháborún! Jól odaszúrtál Orbánéknak is a nyelvtörvénnyel Petro! Tudják meg a kárpátaljaiak, mi lesz, ha ezekkel barátkoznak!

Végezetül üzennék magyarországi barátaimnak is! Nem foglak elhagyni Titeket sohasem! Itt van már mögöttem Alex fiam! De köztetek vannak a Szél Bernadettek, Fekete-Győr Andrások és Gulyás Mártonok is!

Itt tisztelgek nagy elődeim, szellemi vonalvezetőim, Batu kán, Nagy Szulejmán, Caraffa és Haynau tábornokok hős kardja előtt!

Nagy közös ügyünk, a rebellis magyarok nélküli Magyarország, a Nyílt Társadalom fantasztikus ideája meg fog valósulni!

Fotó: ps-montázs

Máté T. Gyula – http://matete.pestisracok.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »