Niggerék mindig rasszizmusra panaszkodnak, de ebből a videóból (is) kiderül, ki az igazi rasszista

Niggerék mindig rasszizmusra panaszkodnak, de ebből a videóból (is) kiderül, ki az igazi rasszista

Szociális kísérlet: az alábbi videó szereplője egy fehér és egy néger negyedben is próbára tette a lakosság toleranciáját.

Előbb egy fehérek által látogatott üzlet előtt szólította meg az arra járókat egy Black lives matter felirattal a kezében (jelentése: a fekete életek számítanak – ez az a mozgalom, amely mindig uszítja a fajtársakat, valahányszor leterítenek a rendőrök egy néger bűnözőt, az sem zavarja őket, ha a fegyvert használó rendőr is fekete). Ugyan – teljesen érthető módon – nem mindenki értett egyet ezzel, de nem támadták meg, bántódása nem esett. A legtöbben azt mondták, azért nem támogatják, mert szerintük minden élet számít, tehát a fekete is, de nem kellene külön tárgyalni a fehér és fekete életeket.

Egészen másként látják ezt a "fekete életek". A néger negyedbe jóval kevésbé provokatív felirattal ment be: nem az volt a szöveg, hogy a fehér életek számítanak (holott az lett volna az első tábla párja), hanem csak az, hogy minden élet számít, amiben ugye a legkisebb diszkrimináció nincs. Nos, amíg a fehérek azért nem értettek egyet a fekete életek számítanak felirattal, mert nem vonatkozik mindenkire, a fekáknak éppen ellentétes volt a problémájuk: szerintük ugyanis kizárólag a fekete életek számítanak, a fehérek a legkevésbé sem. Az a mód pedig, ahogy ennek hangot adnak, khm… világossá kellene hogy a tegye a legliberálisabbak számára is, mennyire integrálható az emberi társadalomba ez az élőlénytípus.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »