Nigel Farage-ra feni a fogát egy brit valóságshow stábja

Nigel Farage-ra feni a fogát egy brit valóságshow stábja

Elég rendhagyó felkérésnek nézhet elébe hamarosan a politikától nemrég visszavonult egykori UKIP-vezér, ugyanis szemet vetett rá a túlélő valóságshowk egyik őspéldánya. Az euszkeptikus ex-politikust nem kis összeggel igyekeznek horogra akasztani.

“A televíziózás ékköve lenne látni Farage-t, amint épp kenguru ánuszt, vagy pulykaherét ropogtat egy bátorságpróbán”

nyilatkozta a Mirrornak a Celeb vagyok, ments ki innen! brit valóságshow egyik neve elhallgatását kérő stábtagja.

A műsort birtokló ITV minden követ megmozgat, hogy meggyőzze az 52 éves Brexit-úttörőt, hogy álljon kötélnek.

Nem kevesebb mint 250 ezer fontot ajánlanának a UKIP egykori vezérének, ha hajlandó totál hülyét csinálni magából, és volt politikusként aláereszkedne a kereskedelmi televíziózás feneketlen mocskába.

Ráadásul a műsort ismerve, ez akár szó szerint is érthető…

“Ha bedobunk egy politikust, az mindig fantasztikus műsort eredményez”

– tette hozzá a Mirror által idézett forrás, majd így folytatta:

“Idén mindenki a Brexitről beszél, úgyhogy a producerek nagyon rajta vannak, hogy behúzzák a Leave-kampány egyik legnagyobb nevét a dzsungelbe, hogy ez legyen az egyik olyan évad, amiről a legtöbbet beszélnek.”

Hozzátette:

“Farage nagy durranás a brit választók körében, ezért a producerek úgy vélik, a nézők lelkesen nyúlnának a telefon kagylók után, és jelölnék őt arra, hogy csótányokkal, vagy halbelekkel borítsák.”

A névtelen bennfentes arra is kitért, hogy Farage nézetei miatt valószínűleg a műsor többi résztvevőjével is könnyen konfrontálódna, ami szintén hírértékkel bírna a bulvársajtóban, így szerinte nem csoda, hogy az ITV mindent elkövet, hogy rábírja a tabukat nem ismerő stílusáról híres közéleti személyiséget, hogy részt vegyen a műsorban.

Farage visszavonulása óta egyébként már nyilatkozott a valóságshow-kal kapcsolatban, és kijelentette, hogy szívesen részt venne egy olyan Big Brother műsorban, amiben az Európai Bizottság tagjaival kellene összezárva lennie:

“Na, ez csábító lenne. Szívesen kínoznám őket mentálisan és lassan, minden rossz dologért, amit műveltek.”

Magáról a műfajról, és egy esetleges szereplésről így vélekedett:

“Arról vagyok híres, hogy kimondom, amit gondolok és nem fogom vissza magam. Ha egy ilyen szituációba kerülnék, az elég trükkös is lehet.”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »