Nézze meg, mire panaszkodott a tömeggyilkos Breivik

Nézze meg, mire panaszkodott a tömeggyilkos Breivik

Pert nyert a norvég állam ellen, a bíróság szerint embertelenül bánnak vele. Nézze meg, milyen körülmények között él. Mutatunk egy szlovákiai börtöncellát is. Nagyobb méret [AP-felvétel] Nagyobb méret [AP-felvétel] Nagyobb méret [AP-felvétel] Nagyobb méret [AP-felvétel] Nagyobb méret [AP-felvétel] Nagyobb méret [AP-felvétel] Nagyobb méret [AP-felvétel] Nagyobb méret [AP-felvétel] Nagyobb méret Mondanunk sem kell: ez már nem norvég, hanem itteni börtöncella [Ján Krošlák felvétele]

A 77 embert lemészároló norvég tömeggyilkos, Anders Breivik szerdán pert nyert a norvég állam ellen: a bíróság szerint megalázó módon bánnak vele, és ez sértette az emberi jogait. A norvég államot védő ügyvéd szerint Breivik életkörülményei megfelelőek: három helyiséget használhat, egyet élni, egyet tanulni, egyet pedig testgyakorlásra. Van tévéje, számítógépe (internet nélkül) és PlayStationje is. Tud főzni, és tudja mosni a ruháit.

Nézze meg, hogyan néznek ki annak a börtönnek a magánzárkái, amelyekben Breivik raboskodik! A galéria végén egy szlovákiai börtöncellát mutatunk. 

Címke  Anders Breivik tömeggyilkos Norvégia bíróság börtön


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »