Népszavazással a kétmilliós bérplafonért – Reggeli járat

Népszavazással a kétmilliós bérplafonért – Reggeli járat

Adás:
2016. április 8., péntek 5.50

Népszavazással a kétmilliós bérplafonért. Kész Zoltán független országgyűlési képviselő már múlt héten elkezdte az aláírásgyűjtést. Stúdióba várjuk Veszprém független országgyűlési képviselőjét.

Addig használjuk, amíg teljesen el nem kopik, pedig akkorra már balesetveszélyes. De pontosan mit kockáztatunk ezzel? Mikolai Béla közlekedési szakértő válaszol.

Egyre többen gyógyíttatják magukat a magánegészségügyben az állami helyett – ezt mutatják a felmérések. De hogyan hat ez az állami egészségügyre? Mi lesz azokkal, akik nem tudják megfizetni a magánorvosokat? Rékassy Balázs egészségügyi szakjogász érkezik hozzánk.

Már 400 előadást ért meg Földes László „Hobo” József Attila-estje. Az elmúlt években pedig bejárta vele az országot és a határon túli magyarlakta vidékeket is. A művészt József Attiláról, a színpadról és az irodalomról is kérdezzük.

Bármilyen élethelyzetből, még a hajléktalanságból is fel lehet állni, és újra lehet kezdeni az életet – ezt hivatott bemutatni 10 sorson keresztül a Mentés másként című kiállítás, a Tranzit Art Caféban. Vendégünk lesz a kiállítás fővédnöke, Karafiáth Orsolya költő is.

A legkorábban mi kezdünk. Szaplonczai Laura várja önöket pénteken 5 óra 50 perctől.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »