Népes migránscsoport érkezett be Romániából Battonyánál

Letartóztattak egy pakisztáni és egy román embercsempészt

A Battonyai Járási Ügyészség embercsempészés bűntette és más bűncselekmények miatt az előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a két pakisztáni és egy román állampolgárnak, akik 25 főből álló migráns csoportnak nyújtottak segítséget Battonya külterületén a román-magyar államhatár tiltott módon történő átlépéséhez.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két pakisztáni férfi augusztus 2-án 03 óra 45 perc körüli időben 2 fő szír, 19 fő pakisztáni és 4 fő afgán állampolgárt vezetett át a zöldhatáron Romániából Magyarországra. Az államhatárt engedély nélkül átlépő migráns csoport ezután a Battonya és Mezőhegyes közötti mezőgazdasági területen várakozott az őket fejenként 200 euróért egy hamis forgalmi engedéllyel és hamis rendszámmal rendelkező gépjárművel Budapestre továbbszállítani szándékozó román állampolgárságú embercsempészre – tájékoztatta hírportálunkat dr. Berg Márta megyei főügyész-helyettes.

A migránsokat 07 óra 35 perc körüli időben a Battonyai Határrendészeti Kirendeltség járőrei elfogták. Az átvizsgálás során az egyik pakisztáni embercsempésznél kábítószert találtak. A csoport elfogásáról a román állampolgárságú embercsempész telefonon értesült, ezért a Battonyai Közúti Határátkelőhelyre ment és Magyarország területéről kilépésre jelentkezett, amikor őrizetbe vették.

Az előzetes letartóztatás kezdeményezésére azért került sor, mert a három embercsempész szabadlábra kerülése esetén megalapozottan lehet tartani szökésüktől, elrejtőzésüktől, a tanúk befolyásolásától vagy megfélemlítésétől, illetve összebeszélésüktől, és nem lehet kizárni azt sem, hogy újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követnének el.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség álláspontjával egyetértve a terheltek előzetes letartóztatását egy hónapi időtartamra elrendelte.

Forrás: beol.hu

Szervezetten jönnek a menekültek

sokkaljobb-kommentár: Tömeges, szervezett és agresszív a migráció – így nyilatkozott a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója tegnap a Kossuth rádiónak. Bakondi György szerint az illegális bevándorlás szervezettsége mögött az Iszlám áll. Elmondta, hogy a magyar hatóságok úgynevezett mélységi határőrizetet vezettek be, vagyis az illegális menekülteket nem a határon, hanem a beljebb eső területeken próbálják elkapni. (Forrás: Kossuth Rádió).

Belgrádban egyelőre pénzt várnak, és várják az embercsempészeket vagy háromezren. Jó néhány nő megszült, illetve a napokban szülni fog egy belgrádi kórházban. Lehet, hogy miattuk is várakoznak. Horgos megtelt, a gazdák kétségbe vannak esve. A betakarítás előtt letiporják a gyümölcsösöket. Oda lett a falu télire valója.

A német közmédia összevissza hazudozik, pedig egyre több a probléma az ostoba analfabétákkal. Kijelentették már azt is, hogy őket tanárnő nem taníthatja, náluk a nő nem ember ugyebár. A kereszteket el kell távolítani, nehogy sértse az érzékenységüket.

Mi lesz veled Európa?

Békéscsaba, 2016. augusztus 8.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt liberális bevándorlás-politikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem létezik. Még a politikáról kellene egyet s mást mondanom, de az igazán fölösleges és unalmas időfecsérlés lenne. Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli, az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak.” (Részlet Kertész Imre A végső kocsma című 2003-ban megjelent írásából)

 

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »