Nemzetépítő kísérlet

Nemzetépítő kísérlet

Újabb könyvet jelentet meg a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum. Bakos István: Nemzetépítő Kísérlet – A Magyarok Világszövetsége Kronológiája 1989-2000 című összeállítását csütörtökön mutatják be.

A Magyarok IV. Világkongresszusának 20. évfordulója alkalmából megjelent Bakos István: NEMZETÉPÍTŐ KÍSÉRLET A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE KRONOLÓGIÁJA 1989-2000 című összeállítása.

Az Antológia Kiadó RETÖRKI könyvek sorozata újabb kötetének bemutatóját: 2016 július 21-én, csütörtökön 17 órakor, a RETÖRKI előadótermében (1062 Budapest, Andrássy út 100. I. emelet) tartják.

A könyvbemutató programja: Dr. Bíró Zoltán, a RETÖRKI főigazgatójának bevezetője, Kunckelné Fényes Ildikó, a Latin Amerikai Magyar Országos Szervezetek Szövetsége (LAMOSZSZ) elnöke, Dr. Deák Ernő, a Bécsi Napló főszerkesztője, a Nyugat Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetsége (NyEOMSZSZ) elnöke, Dr. Ludányi András, a Magyar Baráti Közösség (USA) alapító vezetőségének tagja, Dr. Szíjártó István, a Balaton Akadémia alapító igazgatója, a Százak Tanácsa ügyvezetője, és a szerző szólnak a könyvről.

A könyvbemutatóra tisztelettel meghívják, várják az érdeklődőket.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »