Nemi erőszak és lincselés – gusztustalan kommentek a válogatott focista kislányának fényképe alatt

SportNagy-Britannia

A Leicester City óriási meglepetésre vezeti az angol bajnokságot, a kiscsapat előnye hét pont a Premier League élén 32. forduló után – írja a Faktor.

A jó szereplés Jamie Vardynak, a csapat csatárának is köszönhető, aki a góllövőlista második helyén áll 19 góllal. Emiatt a válogatottban is szerepet kapott, a németeknek gyönyörű gólt lőtt. Mégis, egy, a kislányáról készült kép alá gusztustalan bejegyzések éreztek, Vardy ezeket összegyűjtötte, és közzétette az interneten.Hétvégén arról írtunk, hogy a Premier League élén növelte előnyét az angol bajnokság meglepetéscsapata, a Leicester City. Mivel 1-0-ra nyertek a Southampton ellen, és a második helyen álló Tottenham csak döntetlent játszott a Liverpoollal, ezért a Leicester előnye hat fordulóval a bajnokság vége előtt már hét pont.

A Southampton elleni meccset a lelátón nézte meg a focista menyasszonya és 1 éves kislánya is.

Az ártatlan bejegyzés alá azonban gusztustalan megjegyzések és kommentek érkeztek, amelyet az angol válogatott focistája összegyűjtött, azokat sokkolónak és undorítónak nevezte.

A beérkező kommentek alatt volt olyan, amely a lányt “megerőszakolná egy Manchester United zászlóval, fellógatná, halálra véreztetné, vagy épp szexuálisan bántalmazná kézzel”.

A rendőrség az eset miatt felvette a kapcsolatot a Leicesterrel, és folyamatos a párbeszéd köztük, de egyelőre feljelentést még nem tettek. Amint hivatalos bejelentés érkezik, akkor a rendőrség vizsgálatot fog indítani.

A Leicester City remek teljesítményére nem csak a többi európai klub, hanem az angol válogatott szövetségi kapitánya, Roy Hodgson is felfigyelt. A márciusi felkészülési mérkőzések alkalmával több focista is szerepet kapott Anglia színeiben, többek közt a klub csatára, Jamie Vardy is.

Vardy jelenleg a Premier League góllövőlistájának második helyén áll, 19 gólja mellett hat gólpasszt is adott. Az első helyen Harry Kane áll, ő 22 gólos, viszont csak egy gólpassz fűződik a nevéhez.

Vardy 2015-ben mutatkozott be a nemzeti csapatban, idén két gólt is lőtt, egyet Németországnak és egyet Hollandiának.

View the full image Forrás: Faktor.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »