Németországi hajtóvadászat: elfogták a chemnitzi terroristát

Lipcse – Veszélyes robbanóanyagot találtak a szír férfi lakásán, nagy erőkkel üldözték a hétvégén. Sajtóforrások alapján a történteknek iszlamista háttere van.

Német sajtóértesülések szerint Lipcsében elfogták Jaber Albakrt, akit merénylet előkészítésével gyanúsítanak, miután szombaton a rendőrök több száz gramm rendkívül veszélyes robbanóanyagot találtak a 22 éves szíriai férfi chemnitzi lakásában.

A hírt egy rövid Twitter-üzenetben hétfőn reggel közölte a szászországi tartományi rendőrség.

További részletek egyelőre nem ismertek. (dehir.hu/hiradó/magyar idők)

Alig érkezett oda ez a szír migráns Németországba, már nem a menekült szálláson lakott, hanem a német állam lakást adott neki és társainak. Jó tett helyébe jót ne várj?

Vajon hány ilyen lehet benn Európában? Dolgozni nem akarnak, az ételben válogatnak, elviselhetetlen a magatartásuk. Sokszor úgy néz ki, hogy az őket eltartó országok lakosainak kell alkalmazkodni hozzájuk. Félő, hogy egyszer elszakad a húr, és az őslakosság fellázad ellenük. Olaszországban Líbián és Egyiptomon át 150 ezer néger érkezett be, és él egyelőre az utcán. A rájuk szánt pénz elfogyott. Olaszországban legalább akkora csőd készülődik, mint amekkora Görögországot sújtja.

Elképesztő módon még most is az immár túlnépesedett országokból érkező, általában analfabéta népesség befogadásán töri a fejét az Európai Unió alkalmatlan vezetősége. Nem az eltartóik érdekeit képviselik. Meddig lesznek ezt képesek elviselni a tagállamok lakosai, akiket szeretnek uniós polgároknak nevezni?

Békéscsaba, 2016. október 10.

F. I.

Emlékeztető: „Nem menekültek, nem migránsok, nem bevándorlók vagytok. Az ilyen eseteknek köszönhetően azok lesztek, aminek láttatjátok magatokat, és aminek látnak titeket: agyatlan ork horda. Tettetekkel azokat igazoljátok, akik szerint nektek nem demokrácia és szabadság, hanem tálibok, Aszad, Husszein, Iszlam Állam kell. Akik azt mondják, hogy a bennetek élő állatot csakis a mukhabarat, a sivatagi börtönök és a rögtönítélő sharia bíróság tudja megfékezni. Ne legyenek kétségeitek: eredeti hazáitokban nem barátságos rendőrök tessékeltek volna arrébb benneteket egy ilyen eset után, hanem a katonaság oszlatott volna sortűzzel. És csakis a ti hibátok, ha ez idővel Európában is így lesz.” (Részlet A kölni dóm mellett zavargó araboknak! című írásból)

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »