Németországban is magyarokra támadtak a megszállók, súlyos sérüléseket okozva

Bevándorlók támadtak egy magyarokból álló csoportra a Németország délnyugati részén található Gammertingenben – jelentette a Schwäbische Zeitung című német regionális napilap.

A pénteken közzétett tájékoztatás szerint az eset még múlt keddre virradó éjjel történt a Baden-Württemberg szövetségi tartománybeli településen, a Sigmaringer utcában, egy vendéglőnél.

Az újság információi szerint a két tábor röviddel éjfél előtt a vendéglátó helyen szólalkozott össze, majd a veszekedés az utcán is folytatódott. A "menekültek" időközben erősítést kértek, és mikor az megérkezett, a mintegy 10 fős magyar társaság autókkal el akart menekülni. Néhányuknak ez sikerült, de az egyik jármű nem tudott elindulni.

A "menekültek" ekkor már 20-an voltak, és a náluk lévő baseballütőkkel és lécekkel megrongálták az autót, betörték annak üvegeit, és súlyosan megsebesítettek kettőt a jármű három utasa közül.

A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, és egy helikoptert is bevetett. Az ügyészség nyomozást indított az ügyben – írja a lap.

(Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »