Németország is követi a magyar példát – zárják a határokat

NIF: Ahelyett, hogy a schengeni külső határokat zárnák le, inkább arra kényszerítik a tagállamokat, hogy mindenki szúrósdrótozza körbe magát. Szétverik ezzel az EU-t, hosszabbítják, esetleg mélyítik is ezzel a gazdasági válságot, amiből lassan MINDENKINEK ELEGE VAN! Az EU szerkezetileg nem jól van felépítve, mert ilyen sürgős, mély, és megrendítő esetben sem lehet tetten érni a felelős politikusokat és azokat azonnal leváltani, felelősségre vonni. Tehát Cameroon nemhiába ismételgeti, hogy az EU-t meg kell reformálni, mert valóban meg kell, mégpedig gyökeresen!!!

Németország nemsokára követni fogja Magyarország és több európai ország példáját, és lezárja határait a menekültek előtt. A Die Welt a belügyminiszterre hivatkozva azt írja, nemsokára véget vetnek az irányítatlan migrációnak.

A lap szerint Thomas de Maiziere belügyminiszter elrendelte a határ teljes lezárására vonatkozó tervek előkészítését, és a minisztérium felkészül az irányítatlan migráció leállítására. Ennek részeként Németország a határon vissza fogja fordítani az országba érkező regisztrálatlan migránsokat. Az új tervezet a következő hetekben érvénybe léphet, ha a menekültek száma túllép egy bizonyos korlátot, és az Európai Unióba irányuló migráció nem csökken a korábban hozott “intézkedések” hatására.

A lap szerint a tervezet gyakorlatba való átültetéséről a március 7.-i Törökország-EU csúcstalálkozót követően születhet döntés, annak függvényében, hogy addig Ankara tud-e eredményt felmutatni a migrációs hullám leállítása terén.

Tavaly szeptemberben német vállalatok bejelentették, hogy leállítják a szögesdrót exportját Magyarországra. A vállalatok képmutató módon humanitárius indokokra és emberi jogokra hivatkoztak: a hivatalos indoklás szerint amiatt nem exportálnak több szögesdrótot hazánkba, mert azt a kormány a határkerítés építésére használja, és “sérülést okozhat a menekülteknek”.

Akkori beszámolónkban azonban rámutattunk, hogy a látszat ellenére valószínűleg nem érdekli a németeket, hogy “a menekültek fennakadnak a szögesdróton”, és az export leállítására egyetlen logikus magyarázat létezik; hogy Németország maga is határzár építésére és a bevándorlás leállítására készül, és a német cégek által gyártott szögesdrótra belföldön lesz szükség.

A Die Welt információi szerint Németország még idén tavasszal intézkedéseket hoz a tömeges bevándorlás leállítása érdekében. Ha ezt meg akarják tenni, ahhoz igen sok drótkerítésre lesz szükségük; Németország Lengyelországtól Franciaországig húzódó határvonala mintegy 2200 kilométer hosszúságú.

Forrás: hidfo.ru

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Értelmezés, EU, Európai Egyesült Államok, Németország Tagged: ránkvándorlási válság, ránkvándorló kvóta, ős-ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »