Németh Krisztián: el kell hinnünk, hogy van esélyünk

Németh Krisztián: el kell hinnünk, hogy van esélyünk

Németh Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott támadója szerint a magyaroknak el kell hinniük, hogy van esélyük a jó szereplésre a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon.

 

 

 

A 27 éves játékos a FIFA honlapjának adott interjúban felidézte, hogy a novemberi pótselejtezőben kettős győzelemmel múlták felül Norvégiát. “Két döntő meccset játszottunk, és minden tökéletesen alakult. A családtagjaink ott ültek a lelátón, a szurkolók pedig fantasztikusak voltak. A következő napokban éreztük, hogy valami különlegeset tettünk, de azután már a felkészülésre összpontosítottunk” – mondta Németh Krisztián.
 

 

A katari al-Garafa SC labdarúgója úgy fogalmazott: készen állnak, hogy meglepetést szerezzenek Franciaországban. “Nagyon várjuk a kezdést, és érezzük, hogy az egész ország velünk van. Az Európa-bajnokság fontos számunkra, mert hosszú idő telt el, amióta a magyar válogatott legutóbb részt vehetett a tornán, ezért jó felkészülésre van szükségünk. Tele vagyunk reménnyel, és azt hiszem, tökéletesen, sőt még annál is jobban felkészültek leszünk. Jó csapatunk van, az edzőnk pedig minden információt megad majd az ellenfelekről”.
 

 

A cikk szerzője kiemelte, hogy a szakértők nem tartják esélyesnek a magyar válogatottat a továbbjutásra. “Hinnünk kell benne, hogy sikerülhet, mert megérdemeltük a kijutást. Kétszer megvertük Norvégiát, ezért el kell hinnünk, hogy van esélyünk. Ha pedig van hitünk, képesek lehetünk meccseket nyerni és pontokat szerezni” – vélekedett Németh.

 

 

Az interjú angol nyelvű összefoglalója az alábbi linken érhető el.

 

 

MTI

Nyitókép: fifa.com


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »