Német csatár pótolhatja Messiéket

A Barcelona és a Borussia Dortmund is kinézte magának Mario Gómezt, a Fiorentina német válogatott csatárát – írja a Goal.com.

A támadóért még a török Besiktas is sorban áll, ahol Gómez az elmúlt szezont kölcsönben töltötte, és melynek színeiben egy idény alatt huszonnyolc gólt szerzett. Azonban a német nemrég kijelentette, a politikai helyzet miatt nem térne vissza az országba.

A Barcelona bevallottan arra a helyzetre keres támadót, ha a Messi-Neymar-Suárez hármas valamelyike megsérülne, vagy esetleg pihentetni kellene. Ennek érdekében már több játékost is megkörnyékeztek, kérdés, hogy kinek ízlene a sokadhegedűs szerep, még ha ez trófeák garmadájának megnyerésével is kecsegtetne.

A Barca és a Dortmund transzferversenyfutásának további érdekessége, hogy a Ruhr-vidéki csapat már elhappolt egy labdarúgót a katalánok elől nyáron, a Rennes szupertehetségét, a 18 éves francia Ousmane Dembelét. Arról nem is beszélve, hogy a németek a Barcelonából is igazoltak, a középhátvéd Marc Bartráért adtak 8 millió eurót Luis Enrique-éknek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »