Német alkancellár: Trump fenyegeti a világbékét

Német alkancellár: Trump fenyegeti a világbékét

A német alkancellár Sigmar Gabriel, aki emellett gazdasági miniszter és a szociáldemokraták vezetője a Welt am Sonntag című német újságban vasárnap megjelent interjújában kijelentette, hogy Donald Trump republikánus elnökjelöltté válása veszélyeztetné a világbékét és a világ globális gazdasági fejlődését. Sigmar Gabriel egyértelműen párhuzamot vont a francia Nemzeti Front vezetője, valamint a holland szélsőjobboldali, euroszkeptikus párt vezetője, Geert Wilders között.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A német szociáldemokrata politikus minden erővel a globális gazdasági fejlődést szorgalmazta, nyilván ez a célja az Amerikát uraló háttérhatalomnak is. Trump annyiszor beleköpött már a láthatatlan hatalom levesébe, hogy egy európai politikussal kell kimondatni bűneit. Elég ha csak arra gondolunk, hogy kívülálló szemlélőként egyenlő távolságot tartva akar viszonyulni a cionista államhoz, Izraelhez, valamint a palesztinokhoz és Európa jövőjét illetően az oroszokkal való megegyezést szorgalmazza, ezek mind olyan negatívumok, amelyek az Amerikát uraló zsidó lobbi első számú ellenségévé teszik.

A német alkancellár valójában egy háttérhatalmi véleményt közvetít, amelyben a neokohnok mindenáron meg akarják akadályozni, hogy Trump legyen a republikánusok elnökjelöltje.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »