"Nem vagyok alkoholista" – bizonygatta a pezsgőzés után

Négy pohár pezsgővel vészelte át a francia Liberation lappal készült interjúját Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság vezetője. Közben váltig állította, hogy nincsenek alkoholproblémái, járása egy baleset miatt bizonytalan, de valamiért mindenki félreérti.

Brüsszeli körökben már évek óta terjednek Juncker alkoholproblémáiról szóló pletykák, egy vezető politikus szerint “konyakot reggelizik”.

A francia Liberation lappal készült interjúban ezeket a pletykákat szerette volna megcáfolni, de a kérdések közben rákapott a kikészített pezsgőre, melyből töltöttek neki egy pohárral – de utána még háromszor repetázott.

Először 2014-ben kiderült, hogy Juncker iszogatását már a legmarasabb körökben is tárgyalják, a legtöbben aggódva követték a vezető destruktív életmódját – írja a Telegraph.

“Maguk szerint még mindig itt dolgoznék, ha konyakot reggeliznék? Elszomorít, hogy ezt feltételezik, még a feleségem is megkérdőjelezte józanságomat, de én megmondta neki, hogy otthon nem iszom.” – bizonygatta.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »