Nem tetszett neki a ballagó diákok bulizása – leöntötte őket egy vödör kénsavval

A Kecskeméten történt támadásban négy ballagó diák, és az őket búcsúztató osztályfőnök is megsérült – tudta meg a blikk.hu.

A lap úgy tudja, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tőszomszédságában lévő pizzéria előtt iszogató, beszélgető ballagó diákokat és volt osztályfőnöküket öntött le savval egy a pizzéria fölött lakó nő.

A feldühödött nő először kikiabált az ablakon, miután ezt nem vették komolyan, egy vödörnyi kénsavat öntött az ott állók nyakába. A szer azonnal átmarat a ruházatukat és cipőjüket, de még a ház festésében is kárt tett.  

A legtöbb savat a tanár úr kapta, neki úgy nézett ki a pólója, „mintha sörétes puskával lőttek volna rá”, mondja egy másik diák. A tanáré lett a legsúlyosabb sérülés is, neki a nyakát, a tarkóját és a hátát érte a sav, ott keletkezett „kémiai anyag okozta égési sérülés”. Szerencsére senkit sem kellett bent tartani a kórházban.

Az ott lakók kiállnak a támadó mellett, mert állításuk szerint elviselhetetlen a minden napos hajnalig tartó dorbézolás. A rendőrség egy 32 éves nőt gyanúsít az ügyben.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »