"Nem merek a bíróról beszélni, Torresre nem haragszom" – BL-visszhangok

SportVilág

Nagy indulatokat kavart az Atlético berkein belül Fernando Torres korai kiállítása a Barcelona elleni BL-negyeddöntő első mérkőzésén – írja a Csakfoci.

A madridiak 35 percig szinte tökéletes futballt játszottak a Barca otthonában, emberelőnyben azonban fordítottak a katalánok. Diego Siemone nem mer a játékvezető ténykedéséről beszélni és nem haragszik Torresre, míg Luis Enrique szerint jogos volt a támadó kiállítása. Guardiola elégedett volt csapata teljesítményével a Benfica ellen, míg kollégája abban bízik, hogy hazai pályán 60 ezer fanatikus előtt ki tudják ejteni a bajorokat.Barcelona – Atlético Madrid 2-1 (Suárez 63., 74., ill. Torres 25.)

Bayern München – Benfica 1-0 (Vidal 2.)

Luis Enrique (Barcelona): – Nekünk nem kell a játékvezetővel foglalkozni, de ha már kérdeznek, igen úgy láttam, hogy Torres mindkét szabálytalansága sárgát ért. Az Atlético kiválóan játszott, az első félidőben nem tudtunk velük mit kezdeni. A másodikban uraltuk a játékot, sikerült fordítanunk. Vékony előnyt harcoltunk ki és borzalmasan nehéz visszavágó elé nézünk, de hiszem, hogy továbbjutunk.

Diego Simeone (Atlético Madrid): – Nem akarok beszélni a kiállításról. Amíg egyenlő létszámban voltunk a pályán, kiválóan játszottunk. Jó eredményt értünk el, éppen ezért bizakodunk a visszavágó előtt. Egyáltalán nem haragszom Torresre. Az igazság az, hogy nem lehetek teljesen őszinte a játékvezető ténykedésével kapcsolatban. Voltak vitatott szituációk, mindenki láthatta. Az a célunk, hogy továbbjussunk.

Josep Guardiola (Bayern München) : – Kemény meccs volt, elégedett vagyok a játékunkkal. Ribéry rendkívüli volt, Vidal is nagyon fontos része a csapatunknak, amit most ismét bizonyított. Voltak még helyzeteink, de ezek sajnos kimaradtak. Az ilyen párharcoknak mindig a második mérkőzése fontosabb. Minden attól függ, hogy tudunk majd a visszavágón játszani egy nagyon erős Benfica ellen.

Rui Vitoria (Benfica): – Azt játszottuk, amit vártam, büszke vagyok a csapatra. Az eredménnyel nem lehetek maradéktalanul elégedett, de a játékunk rendben volt, főleg a második részében a mérkőzésnek. 5 ezren szurkoltak nekünk idegenben is, ez nagyon jólesett, a visszavágón 60 ezren lesznek. Az mindenképp örömteli, hogy a korai gól ellenére nem roppantunk össze egy nagyon erős Bayern ellen. A hazai szimpatizánsok biztosan több gólra számítottak, de összességében a hátrányunk nem ledolgozhatatlan.

View the full image Forrás: Csakfoci


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »