Nem menekült a három „menekült” elől a fiatal lány – Újabb brutális támadás Ausztriában

Nem menekült a három „menekült” elől a fiatal lány – Újabb brutális támadás Ausztriában

Három kiskorú betolakodó erőszakolt meg Ausztriában egy fiatal lányt. A 21 éves török egyetemista tanulni ment Ausztriába, a három afgán menedéket kért. A vendégszeretettel előszeretettel élnek vissza a szegény, szerencsétlen “menekültek”.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Apja valószínűleg csonkítást javasolna annak a három vad fiatal afgánnak, akik lányát egy osztrák pályaudvaron erőszakolták meg brutálisan. Míg egyikük lefogta, a másik kettő megerőszakolta és kegyetlenül megverte. Szökéssel próbálkoztak, de rövid időn belül elkapta őket a rendőrség. Egy még mindig tagad, azt mondja, nem emlékszik, annyi alkoholt ivott. A hivatalos személyek szerint azonban ez aligha hihető. A nyomozók szerint előre kitervelték az erőszaktevést.

A vád szerint a 16 és 17 éves afgán menedékkérők péntek éjjel a bécsi Praterstern állomáson megtámadták a a női mosdóban a 21 éves fiatal nőt. Mindhárman megerőszakolták és brutálisan megverték, leszorították a földre, fejét többször hozzácsapták a WC-csészéhez. A támadó Merkel-kedvencek befogták a fiatal lány orrát és száját, így nem tudott segítséget kérni. A vadak dolguk végeztével elmenekültek.

Perceken belül száz rendőr árasztotta el az állomást és környékét és fél órán belül elkapták a tetteseket.

Praterstern környékén az utóbbi egy hónapban számos brutális nemi erőszakot hajtottak végre.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »