Nem léteznek tervek az uniós hadsereg létrehozására

Nem léteznek tervek az uniós hadsereg létrehozására

A csődkirály lehet az Egyesült Államok új kereskedelmi minisztere. Egy szerb látnok több mint 100 éve megjósolta Donald Trump érkezését.

A német védelmi miniszter szerint nem léteznek tervek az uniós hadsereg létrehozására. A TASZSZ orosz hírügynökség beszámolója szerint Ursula von der Leyen erről akkor beszélt, amikor a Bundestag elé terjesztette a 2017-es védelmi költségvetést. A tervezet szerint Németország jövőre 37 milliárd eurót költ a védelmi és biztonsági kiadásokra, ami az ország GDP-jének mindössze 1,22 százaléka, aminél az amerikai katonai kiadások GDP arányos értéke háromszor nagyobb.

Egy 78 éves milliomos lesz az Egyesült Államok új kereskedelmi minisztere. A Daily Mail beszámolója szerint erre a tisztségre a csak „csődkirályként” emlegetett Wilbur Rosst szemelte ki a megválasztott elnök. Ross levitézlett vállalatok felvásárlásával és eladásával foglalkozott, és ezzel vívta ki magának ezt a gúnynevet. Az új kereskedelmi miniszter korábban úgy nyilatkozott, hogy az Egyesült Államokban a középosztálybeli munkások lecsúsztak, és számukra Trump jelentheti az elmozdulást a helyes irányba.

Egy szerbiai látnok több mint száz évvel ezelőtt megjósolta Donald Trump érkezését. A szerb hagyományok szerint Mitar Tarabic már a XIX. században előre látta az első világháborút és a nácik felemelkedését, valamint a vörös király uralmát, amelyet sokan Sztálinnal azonosítanak. A szerb Nostradamus állítólag megjósolta egy „nagylelkű és jó természetű vörös hajú ember” érkezését, amivel egyes értelmezések szerint Donald Trumpra utalt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »