Nem közérdekű, hogyan nyerészkednek közösen a fideszes és MSZP-s oligarchák a Kopaszi-gáton

Novák Előd írja Fb-oldalán:

Hiába fordultam közérdekű adatigényléssel az állami tulajdonú Eximbankhoz, banktitokra hivatkozva nem árulja el, hogy Orbán oligarchája pontosan milyen kamatozással kapta meg a 16,5 milliárdos hitelt, sőt azt hazudják, hogy az nem kedvezményes… De akkor miért nem piaci alapon működő kereskedelmi banktól vett fel hitelt? Nem életszerű.

A narancsbárói által irányított Fidesznek és „őfelsége ellenzékének”, MSZP-nek a közös mutyija a XI. kerület egyik legimpozánsabb részének, a Kopaszi-gátnak a megvásárlása a 16,5 milliárd forintos állami hitelből, miután egy-egy oligarchájuk lett tulajdonos 51, illetve 49 százalékos arányban. Orbán Viktor jó barátja, a Videoton focicsapatának tulajdonosa, Garancsi István 51 százalékban, illetve az MSZP-s exkormányfő, Bajnai Gordon vezette Wallis egykori tranzakciós igazgatója, Kóbor Miklós 49 százalékban közös tulajdonosa lett a csodálatos természeti szépségű városrésznek, melynek további beépítését tervezik.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnovakelod%2Fposts%2F1028475557235085&width=500


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »