Nem kér a britek döntéséből a guyanai bevándorló, aki már a Munkáspárt tagja

David Lammy “brit” képviselő a nyugati szabadság megtestesülése. Elődei még a britek rabszolgái voltak, de ő már brit parlamenti képviselőként megmondhatja, mit tegyen az európai ország. Szerinte a kormány egyszerűen figyelmen kívül kell hagyja a britek véleményét.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Az Independent brit napilap beszámolója szerint David Lammy munkáspárti képviselő felszólította a parlamentet, hogy “állítsa meg ezt az őrületet”, és szavazzon az Európai Unióból kilépés ellen. Lammy szerint “nem kell ezt tenni”, és a nép akarata ellenében, a parlamentben tartott szavazással kell bent tartani az országot az Európai Unióban.

Lammy “őrületnek” azt a történést nevezi, hogy 17,4 millió brit egy népszavazáson megszavazta az Európai Unióból kilépést. Szerinte a 17,4 millió választó véleményét felül kell írja néhány száz politikus véleménye, akik közt egyébként számos sokadik generációs bevándorló is akad; az ő elődeik még a brit gyarmatbirodalomban éltek rabszolgaként, így a britek népszavazásának semmibe vétele kiváló lehetőséget kínál számukra a törlesztésre.

David Lammy és Barack ObamaEz a jelenség egyébként nem egyedülálló a sokszínű nyugati társadalmakban: Barack Obama amerikai elnök is eltávolította Winston Churchill mellszobrát az Ovális Irodából, mert kenyai származása miatt sértette az önérzetét, hogy Kenya 1963-ig brit fennhatóság alatt állt. Boris Johnson, London volt polgármestere korábban azt mondta, Obama lépése egy szándékos, Nagy-Britanniának szánt sértés volt. Ezek után minek minősítenék azt az esetet, amikor egy guyanai bevándorló brit parlamenti képviselőként azt mondja, hogy köszöni szépen, de ő nem kér a fehér brit lakosság népszavazásából?

hunhír.info – hídfő.ru


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »