Nem kell gyilkosságért felelnie a négyéves kislányt Allah akaratából lefejező dadának

Nem kell gyilkosságért felelnie a négyéves kislányt Allah akaratából lefejező dadának

Minden jel arra mutat, hogy nem fogják gyilkosságért a bíróság elé állítani azt az üzbég dadát, aki még márciusban meggyilkolt és lefejezett egy gondjaira bízott négyéves kislányt, majd a gyermek fejét mutogatva az utcán Allah akbarozott – állítja az Express.

Nem lesz bírósági per a négyéves moszkvai kislány meggyilkolásából és lefejezéséből – állítja az Express brit lap a nyomozáshoz közeli forrásra hivatkozva.


Gülcsehra Bobokulova és áldozata

Információik szerint az ügyészek a jövő héten kapják meg a 38 éves Gülcsehra Bobokulova mentális állapotáról szóló jelentést, melyben elmeháborodottnak fogják nyilvánítani a magát bűnösnek valló nőt, akit az orvosi vizsgálat tükrében már nem vádolhatnak gyilkossággal.

Ha a bíróság mégis bűnösnek találja és kizárja a mentális problémákat, akkor is csak 25 évig terjedő szabadságvesztést kaphat.

Bosszúból gyilkolt

A nő korábbi kihallgatása során bevallotta, hogy azért gyilkolta meg a gyermeket, hogy bosszút álljon az orosz légierő szíriai bombázásaiért.


Gülcsehra Bobokulova bosszúból gyilkolt

Bobokulova a nyomozás szerint megvárta, amíg négyéves áldozatának, Násztyának a szülei és idősebb testvére elmennek otthonról, megölte a gyermeket, majd felgyújtotta a lakást.

A dada később a kislány levágott fejét az egyik kezében tartva az Oktyabrszkoje polje moszkvai metróállomásnál – ahol a hatóságok őrizetbe vették – azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja magát.

(Híradó – Express nyomán)

Előzmények:

Az üzbég belügy szerint beszámíthatatlan a gyilkos dada, korábban tudathasadással kezelték

A szíriai felforgatók orosz bombázásáért akart "bosszút állni" a négyéves kislányt lefejező üzbég nő

Nem bánta meg a kislány lefejezését az üzbég dada – "Allah utasítására" tette

Levágott gyerekfejjel a kezében Allah akbarozott egy nő a moszkvai metrón (16+)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »