Nem kell csütörtökig várni új Zsivány Egyes-képsorokra!

Nem kell csütörtökig várni új Zsivány Egyes-képsorokra!

Aznap debütál az első önálló Star Wars-film előzetese, de már kaptunk belőle egy kis ízelítőt.

Sokan csalódottak voltak, amikor a július közepi, londoni Star Wars Celebration Europe-on a rajongóknak levetített új előzetesből az eseményt online követők egy árva képkockát sem láthattak. Csalódást keltő volt az első televíziós reklám is, amelyet a filmhez készítettek, ugyanis semmi újdonság nem szerepelt benne.

Ám most már csak pár napot kell várni, hogy új előzetest láthassunk a magyar mozikba december 15-én érkező filmről. A riói olimpia csütörtöki napján ugyanis az amerikai ABC-csatorna levetít egy új előzetest, amelyhez beharangozó reklámot is készítettek – írja a /Film.

Ebben egyetlen új képsor van: a főhős Jyn Erso (akit Felicity Jones alakít) azt kérdezi a Donnie Yen által játszott Chirrut Imwétől, hogy „Velem tartasz?” Emellett azt az üzenetet közvetíti olimpiai képsorokkal tarkítva, hogy idén egy bátrakból álló kis csoport mindannyiunkat inspirálni fog – ezt lehet érteni az olimpikonokra és persze a filmben szereplő lázadókra is.

A filmről egyébként nem szivárognak ki túl jó hírek, állítólag rendezőt is cseréltek a készítők, akik sok jelenetet újra is forgattak a közelmúltban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »