Nem kapott cigarettát egy "nyóckeres" fiúcska, ezért borosüveggel ütötte le áldozatát, aki életveszélyes sérülést szenvedett

A rendőrök őrizetbe vették azt a "fiút", aki a hétvégén életveszélyes sérülést okozott egy 22 éves férfinak a fővárosban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya nyomozást folytat egy 16 éves budapesti "fiú" ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a "fiú" 2016. július 9-én 5 óra és 6 óra között a Budapest V., Erzsébet téren odalépett egy 22 éves férfihoz, és cigarettát kért tőle. Amikor a férfi nem adott neki, a "fiatalkorú fiú" egy borosüveggel fejbe ütötte. Az áldozat – az orvosszakértői vélemény alapján – életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói a fiút 2016. július 13-án 18 óra 15 perckor a Budapest VIII. kerületi lakcímén elfogták. Előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. július 15-én elrendelt.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »