Nem fekszik le a Honvéd a Puskásnak

A Honvéd játékosai nem kapnak prémiumot arra az esetre, ha szombaton nem kapnak ki, és ezzel kiejtik az NB I-ből a Puskás Akadémiát – nyilatkozta a piros-fekete klub tulajdonosa a Digi Sport Reggeli start című műsorában. George F. Hemingway úgy véli, a felcsúti együttesnek van a harmadik legerősebb kerete az élvonalban.

A Honvéd tulajdonosa a műsorban kifejtette, hogy nem akarják befolyásolni a bajnokságot, így most is – ahogy eddig minden találkozón – keményen küzdenek, és győzelemre játszanak. A csapat ugyanis szeretné megszerezni a hatodik helyet a bajnokságban, ami azt jelenti, hogy több hazai mérkőzésük lesz a következő szezonban.

Mint Hemingway elmondta, nem kínált fel prémiumot a játékosoknak a szombati győzelemért. Véleménye szerint ellenfelüknek van a Ferencváros és a Videoton után a legerősebb kerete, ennek tudatában pedig kifejezetten meglepőnek tartja a csapat jelenlegi pozícióját. Saját együttesével kapcsolatban jelezte, hogy a következő idényre megpróbálnak a két hiányposztra (balhátvéd, 10-es szerepkör) megfelelően igazolni. Amennyiben ez sikerül, lesz esélyük indulni az európai kupaporondon.

Kitért arra, hogy nem zavarja, hogy a felcsúti klub Puskás Ferenc nevét használja,

Arról is beszélt, hogy a csapat kapusa, Kemenes Szabolcs valószínűleg távozik, Marco Rossi vezetőedző helye azonban nem kérdéses.

Mindenki Felcsútra

A mérkőzéssel kapcsolatban Facebook-csoport is létrejött, ahol az igen szellemes borítókép mellé a szervezők az alábbi eseményleírást komponálták:

„Nagy lehetőség kapujában vagyunk, amennyiben győzünk vagy döntetlent érünk el a Pancho Arénában szombaton, kiesik a Felcsút az NB I-ből!”

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »