Nem érdekli az amerikaiakat, hogy rossz az Öngyilkos osztag

Továbbra is a Suicide Squad – Öngyilkos osztag áll az észak-amerikai kasszasikerlista élén, bemutatása óta a film 262 millió dollárt forgalmazott az észak-amerikai mozikban.

A David Ayer rendezésében készült kalandfilm (kritikánkat itt olvashatja) bemutatása harmadik hétvégéjén is a legnézettebb produkció volt, 21 millió dollárt (5,9 milliárd forintot) kasszírozott az Egyesült Államokban és Kanadában, a nemzetközi piacon pedig 300 millió dollárért (67 milliárd) váltottak rá jegyet a nézők.

A hétvégén megerősítette második helyét a kasszasikerlistán a Sausage Party című animáció, amely 15 millió dolláros jegybevételre tett szerint. A 19 millió dollárból forgatott vígjáték egy bátor virsliről ezzel már jóval visszahozta forgatása költségeit.

A hét végén bemutatott Haverok fegyverben című akcióvígjáték Jonah Hill-lel és Miles Tellerrel a főszerepben a jegybevételi lista harmadik helyén nyitott 14 millió dollárral.

Gyengén nyitott az 1959-es klasszikus, a Ben Hur feldolgozása Timur Bekmambetov orosz rendező által. A majdnem 100 millió dolláros költségvetéssel készült film mindössze 11 millió dollárt forgalmazott az észak-amerikai mozikban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »