Nem bunyóztak, részegen megcsúsztak a padlón a Fidelitas wellness disznóvágásán

Belvárosi fideszesek feljelentése nyomán a rendőrség nyomozást indított egy nagy port kavart állítólagos dulakodás miatt ami a kormánypárt utánpótlás csapatának egyik belső eseményén, a Fidelitas wellness disznóvágásán történt.

Korábban a dulakodás tényét maga Kerékgyártó Gábor is elismerte:

„az adott este jóval többet ittam a kelleténél, és a korábban történtek miatt bennem lévő feszültség egy vitába vitt bele, aminek dulakodás lett a vége”

– írta korábban a Fidesz újbudai önkormányzati képviselője. A nyomozóhatóság megvizsgálta a feljelentők által csatolt internetes iratokat, köztük Kerékgyártó bocsánatkérését. A feltárt bizonyítékok alapján Kerékgyártó Gábor és Vinkovics Norbert megalapozottan gyanúsíthatóak voltak azzal, hogy egy februári hajnalon a Gara Hotel wellness részlegében ittas állapotban kihívóan közösségellenes módon viselkedtek két másik tagtársukkal szemben. Az érintett személyek politikai véleménykülönbségük miatt vitatkoztak,

egyikük 8 napon belüli sérülést szerzett, de magánindítványt nem terjesztetett elő senki.

A terheltek tagadták a bűncselekmény elkövetését, azt mondták, hogy

szándékosan agresszív módon nem viselkedtek.

Kerékgyártó Gábor és a két másik fidelitasos szerint

a vizes padlón megcsúsztak, elestek.

Az eseményeknek külső, független szemtanúja nem volt. Az egyik sérült részben a gyanúsítottak által előadott mondanivalót erősítette meg, tulajdonképpen

ő is véletlen eleséséről számolt be.

Bántalmazást nem látott egyetlen tanú sem. Miután a szembesítés sem alapozta meg a vádemelést a rendőrség szerint a leírtak alapján nem bizonyítható kétséget kizáróan, hogy Kerékgyártó és Vinkovics olyan kihívóan közösségellenes és személy ellen irányuló erőszakos  magatartás tanúsítottak volna, amely alkalmas a garázdaság bűncselekmény miatt büntetőjogi felelősség vonásra.

A nyomozás ezzel megszűnt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »