Nem állnak le – áprilisban ott lesznek a letelepedési kötvények Azerbajdzsánban és Kazahsztánban

Nem állnak le – áprilisban ott lesznek a letelepedési kötvények Azerbajdzsánban és Kazahsztánban

Nem úgy tűnik, hogy az Orbán-kormány a közel jövőben kivezetné a letelepedési kötvényeket a piacról. Legalábbis 2017. áprilisában az azerbajdzsáni, valamint a kazahsztáni expókon is ott lesz a VolDan Investments Limited, amely Dél-Afrikában, Kenyában, Azerbajdzsánban, Törökországban, illetőleg Ausztriában kereskedhet a magyar kötvényekkel – letelepedési joggal.

Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban 2017. április 21-én rendezik a Nemzetközi Oktatási, Migrációs és Ingatlan Expót (International Education, Emigration and Property Expo – BIEEP-2017), ennek következő állomása pedig április 24-én, a kazah Almatiban (AIEEP-2017) lesz.

Ezeknek a kiállításoknak, konferenciáknak az az egyik fő elve, hogy az oktatás, a bevándorlás, az ingatlan-beruházás és a külföldi üzleti kapcsolat-építés egymással összefüggő témák. Az expók éppen ezért lehetőséget biztosítanak arra, hogy az üzleti élet képviselői egyeztethessenek a különböző kormányok delegáltjaival. Kazahsztánban 25 ország 100 vállalata lesz jelen – köztük a VolDan Ltd. is.

A Liechtensteinben bejegyezett offshore-hátterű cég számára a fideszes Bánki Erik által vezetett Gazdasági bizottság hagyta jóvá a kötvényekkel való kereskedést, a fent már említett országok állampolgárai számára.

Hírdetés

A VolDan Ltd. honlapján a kötvények vásárlását biztonságosnak, gyorsnak és olcsónak nevezi. Mint írják, a programra már 2725 jelentkezés volt. A cég 2213 családnak segített 6670 tartózkodási engedélyt megszerezni. Ebben a pillanatban is, VolDan-es jelentkezők ezrei élnek ezen a „lenyűgöző kontinens” lakosai között.

„So make Europe your new home – Úgyhogy, legyen Európa az új otthonod!”

– hirdeti a cég.

Mint ismert, továbbra sincs konkrét dátuma a letelepedésikötvény-program kivezetésének, bár Rogán Antal szerint ez akár 2017-ben bekövetkezhet. Ugyanakkor az is látszódik, hogy a biznisznek továbbra is van jövője.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »