Nem akart vacsorát készíteni, ezért leszúrta volt élettársát egy ukrán férfi

Az ukrajnai Lemberg megyében holtan találtak egy 59 éves helyi női lakost – jelentették a rendőrök.

Július 26-én kijevi idő szerint 22 óra 5 perckor a gyilkosság helyszínre rendőröket riasztottak. A nyomozók megállapították, hogy a nő átható mellkasi szúrt seb miatt vesztette életét. Helyszínelés közben a bűnüldöző szervek tisztviselői egy konyhakést találtak.

A nyomozói vizsgálat szerint, a gyilkosságot egy 54 éves helyi lakos követte el, aki az elhunyt asszony egykori élettársa volt. A gyanúsítottak letartóztatták – írja a Golos.ua.

“Az 54 éves férfi, aki a szomszédos faluban lakott néha meglátogatta volt élettársát. A gyilkosság napján a gyanúsított vendégébe ment az asszonyhoz, s arra kérte, hogy főzzön neki vacsorát. Később veszekedés tört ki köztük, mert a nő nem volt hajlandó vacsorát főzni a férfinak. Az elutasítás miatt az ideges férfi megragadott egy konyhakést és mellkason szúrta az áldozatot. Mire a mentőszolgálat a helyszínre érkezett, addigra a nő életét vesztette.” – mondta Joszip Halickij, a Brodovszkij kerületi rendőrség vezetője.

Ukrajna Büntető Törvénykönyvének 115-ik cikkelye (szándékos emberölés) értelmében a férfi ellen eljárást indítottak. A bűnelkövetőt héttől 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Halálra késelt egy rendőrt a ketrecharcos: az utcán végezték kiTömegverekedés és késelés KijevbenHalálra késeltek egy keresztény férfit EgyiptombanRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Lembergi területCímkék: gyilkosság, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírek, késelésForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »