Nem a rajongók, az agyonsztárolt véglények tették pokollá a Balaton Soundot

Nagyon bántja a Balaton Soundon ájultan talált lányokat, ami történt velük, és hogy sokan könnyűvérű cafkáknak hiszik őket. Jó lecke volt ez mindannyiuknak – tudatta a Borssal egy közvetítő, akin keresztül az esetről először hírt adó lap megszólaltatta az egyik érintettet.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

Mint a közvetítőn keresztül elmondták, maguk sem értik, miért ittak a gyanús italból, amikor százszor hallották már, hogyan vigyázzanak a testi épségükre egy bulin.

Állítják: nem szexelni mentek az öltözőbe – közvetítőjük is azt bizonygatta, ők nem olyan rajongólányok, akik ezért fogadják el a sztárok közeledését. Ők autogramot és közös fotót akartak, jó bulinak számított nekik az egész. Tettükre az egyetlen magyarázat, hogy többen voltak, így biztonságban érezték magukat.

A kanadai DVBBS tagjai végig kedvesek voltak velük, de aztán beleittak valamibe, és jött a filmszakadás.

Közben a szerdai Blikk arról ír, hogy videónak is kell lennie a történtekről, a backstage ugyanis mindenhol be volt kamerázva.

Mint arról beszámoltunk, ájult lányokat találtak a szombat esti koncert után a DVBBS öltözőjében: előbb kettő, majd hat lányról szóltak a hírek. A fellépők rajtaütésszerű gyorsasággal Budapestre hajtottak, és már repülőre ültek volna, amikor a magyar rendőrség megállította őket és kérdéseket tett fel nekik a történtekkel kapcsolatban. A beszélgetés után továbbengedték őket, később a fellépők közleményben biztosítottak mindenkit, hogy együttműködnek a hatósággal. Annyi biztos, hogy nemi erőszak nem történt.

Az Index értesülései szerint a lányok bódító szertől, feltehetően ginától dőlhettek ki. A portálnak szemtanúk állítják, hogy a lányokat úgy hajtotta fel a közönségben a zenekarnak egy magyar nő és egy külföldi férfi.

Kedd este a Tényeknek nyilatkozott az egyik érintett édesanyja, Bényi Ildikó műsorvezető, aki feljelentést is tett az ügyben.

hvg.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »