Néhány jóképességű már a Teréz körúti robbantás egyik áldozatával is trollkodik

A rendőrség cáfolja azt a közösségi médiában terjedő hírt, amely szerint a szombati budapesti, Teréz körúti robbantásban megsérült egyik rendőrnek vérre lenne szüksége – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata vasárnap az MTI-vel.

A közleményben azt írták, sérüléseikhez képest mindkét rendőr egészségi állapota kielégítő, stabil.

A következő intelligens álhír terjedt a Zuckerberg-galaxisban:

“Kedves ismerősök kollégák! Nagyon nagy segítséget kérek! Kolléganőnknek aki megsérült a robbantásban, sürgősen vérre van szüksége! Kérem aki teheti a Honvédkórházba, vagy aki úgy ismeri ÁEK, menjen el sürgősen vért adni! A vért [név törölve] nevére kell adni! A vércsoport nem számít, megoldják a kórházba! Kérek minden kollégát, ismerőst, hogy segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az élete a tét! Mutassuk meg, hogy egy család vagyunk!!!!! Segítsen aki tud!”

A fővárosban, a VI. kerületben, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült.

(MTI – Fb nyomán)

Házi készítésű pokolgépet robbantottak a Teréz körúton, a járőrök voltak a célpontok – "A rendőreimet ki akarták végezni"

Gyurcsányék csinos összeesküvés-elméletet gyártottak a Teréz körúti robbantáshoz


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »