Negyedik generációs hadművelet zajlik Európa ellen

Negyedik generációs hadművelet zajlik Európa ellen

Három irányból indul támadás Magyarország ellen: egy politikai Brüsszelből, egy informális médiatámadás és egy tevőleges, amely a magyar határ ellen irányul a “civil” szervezetek által, muszlim katonák összefogásából adódó tömegen keresztül – mondta a biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádiónak.

A brüsszeli politikai támadás hátterében az áll a szakértő szerint, hogy még csírájában szeretnék elfojtani azt a fajta “kuruc magatartást, amit Magyarország képvisel egy korábban kigondolt stratégia ellen”, és amelynek lényege, hogy Európát multikulturális renddé szeretnék átalakítani, de ezt Magyarország nem csak nem akarja, hanem tesz is ellene.

Magyarország egyrészt megpróbálja megakadályozni az illegális folyamatokat, másrészt olyan törvények irányába lép, amely kizárja ennek a stratégiának a győzelmét – emelte ki a biztonságpolitikai szakértő. Másrészt ott vannak a “civil szervezetek szándékai, amelyek találkoznak a terroristák elképzelésével, még akkor is, ha ez nem direkt módon jelenik meg” – jelentette ki Földi László, aki szerint ez összehangolt dolog.

“Ez nem arról szól, hogy Brüsszel akar valamit, a média akar valamit, és a civilek akarnak valamit, hanem arról szól, hogy ez nagyon is irányított” – fogalmazott. A biztonságpolitikai szakértő arra is kitért, hogy a humanitárius szervezeteket nem azért hozták létre, amit az emberek látnak belőlük. “Amivel ma szembetaláljuk magunkat, az a negyedik generációs hadművelet Európa ellen. Ez nem fegyverekkel támad, és nem fegyverekkel próbál egy stratégiát érvényesíteni, hanem olyan rendszereken, struktúrákon keresztül, amelynek egyik eleme például a civil szervezetek által végrehajtott akciók” – magyarázta a biztonságpolitikai szakértő a 180 percben


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »