Négy halálos baleset is történt az utakon

Négy halálos baleset is történt az utakon

Hárman haltak meg egy balesetben Szolnokon. Egy román rendszámú mikrobusz előzés közben frontálisan ütközött egy autóbusszal. A három áldozat a kisbuszban ült, nyolcan könnyebben, négyen súlyosan megsérültek. Törökszentmiklósnál egy kocsi eddig tisztázatlan körülmények közt áttért a szemközti sávba, ahol több autóval ütközött. A balesetben egy ember halt meg.

„A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton hajnalban kettő halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset is történt. Az egyik Szolnokon, a Szent István hídon, ahol hárman vesztették életüket a helyszínen, a másik pedig Törökszentmiklós külterületén, a 4-es számú főúton következett be, itt egy gépkocsi áttért a menetirány szerinti baloldalra eddig tisztázatlan okból, több gépjárművel ütközött, majd a baleset helyszínéről négy főt szállítottak kórházba. Egy fő a kórházba szállítását követően életét vesztette. A rendőrség kéri, hogy sűrű ködben, csúszós úttesten nagyon vigyázzanak és óvatosan vezessenek, türelmesen és csökkentett sebességgel. Előzésbe pedig csak abban az esetben kezdjenek bele, amennyiben azt biztosan be tudják fejezni” – mondta Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Halálos baleset történt Hódmezővásárhelynél is. Egy autó árokba csapódott, a jármű sofőrje és vezetője is kiesett a kocsiból, mert nem voltak bekötve. A jármű utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az M7-es autópálya egy szakaszát is halálos baleset miatt kellett lezárni. Székesfehérvárnál egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A kocsiban ketten voltak, őket feszítővágóval emelték ki a járműből, egyikük életét már nem lehetett megmenteni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »