Négy év börtön után a munkácsi férfi úgy döntött, hogy bosszút áll a 77 éves nőn

A 35 éves férfi négy év börtön után úgy döntött, hogy bosszút áll a 77 éves munkácsi nőn, mert azt hitte, miatta ítélték el.

A 35 éves munkácsi férfi a tavaly szabadult 4 éves büntetése után a börtönből. A férfi úgy döntött, hogy megbosszulja a 77 éves asszony tettét. Tudva, hogy a nyugdíjas egyedül él, meglátogatta a nőt – adta hírül a Novini Zakarpattya.

A férfi azt hitte, hogy a nő bűntudatból pénzt fog neki adni. Először a nyugdíjas 20 hrivnyát adott neki. Később a férfi újból eljött az asszonyhoz, de ezúttal nem fizetett. A támadó ezért megverte a nyugdíjas asszonyt, szerencsére a nő kiabálását meghallották a szomszédok, akik kihívták a rendőrséget. A tettest letartóztatták a rendőrök.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. A férfit nyolctól 12 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›MunkácsCímkék: Munkács, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »